Rosemary cookie!
volkoren speltmeel // moerbeitjes // kokosolie // pompoenpitten // zeezout // honing // verse rozemarijn // water // bakpoeder
Voor 8 cookies
- 100 gram volkoren speltmeel
- 20 gram moerbeitjes
- 30 gram kokosolie (gesmolten)
- 15 gram pompoenpitten
- 6 snuffen zout (+ wat extra)
- klein handje verse rozemarijn
- 1 el honing
- 2 el water
- 1/2 tl bakpoeder (baksoda)
Meng de droge delen in een kom: speltmeel, moerbeitjes, pompoenpitten, zout, rozemarijn en bakpoeder.
Meng de natte delen in een kom: (gesmolten kokosolie), water en honing.
Voeg beide delen samen en kneed tot een mooi deeg.
Verdeel 8 gedraaide balletjes op een met bakpapier bekleedde bakplaat, en druk de balletjes met je handpalm tot platte koekjes. Strooi evt. nog wat gemalen zeezout over de koekjes.
Bak af in 12 min op een voorverwarmde oven van 200 graden.
Homemade cookies, met verse kruiden, zonder geraffineerde suiker, zonder slechte transvetten en met volwaardige puur natuurlijke ingrediënten. Daar wordt je toch blij van!
Bewaar de koekjes in een gesloten glazen pot.